Just let me do it

JUST let me do it!

Inkoopfacturen, verkoopfacturen, btw-aangifte, omzetbelasting, bonnetjes…een terugkerende ergernis voor vrijwel iedere ondernemer. Die besteedt zijn tijd liever aan ondernemen, en terecht. Maar ja, uiteindelijk moet er wel iets met de administratie gebeuren en dan heb je de keus. Toch zelf doen? Alles overdragen aan je dure accountant? Of vraag JustSupport!

JustSupport is ‘just Claudia’, dus geen duur kantoor en geen overhead. Wel verstand van zaken en een praktische instelling. Efficiënt, betrouwbaar en betaalbaar. Ik regel je administratie precies zoals jij dat wilt:

eenmalig structuur aanbrengen

Voor starters zet ik een basisadministratie op en zorg geef heldere toelichting. Daarna is het een kwestie van (zelf) bijhouden.

eenmalig administratieve chaos opruimen

Letterlijk van ordners inrichten tot boekhoudsysteem bijwerken, daarna maak je weer een frisse start. Hoera, weg chaos!

periodiek de administratie bijwerken

Ook fijn, hoef je dit zelf nooit meer te doen! Ik kom met regelmaat langs en breng de administratie weer op orde.

tijdelijke ondersteuning

Zwangerschapsverlof, een speciaal project: soms is het handig om voor een bepaalde periode extra hulp te hebben.         LEES VERDER

 

Een up-to-date administratie brengt niet alleen rust, maar levert ook echt voordeel op: je weet altijd waar je staat (financiële positie), er komen geen onaangename verrassingen van de belastingdienst en de kosten van je accountant blijven minimaal omdat je de stukken ‘kant en klaar’ aanlevert.

Oh ja, ook handig om te weten: of je de boekhouding nou bijhoudt in een Excel-programma of met software als Money Bird, Asperion, Multivers of Exact, ik kan overal mee overweg.